Svømmehallen er lukket i maj, juni og juli

Vi lukker disse måneder da vi renoverer og udvider med nye faciliteter.
Seneste: foreløbig forventer vi at åbne igen lørdag den 11. august - men hold øje med siden her.

Them svømmehal er et moderne svømmecenter med plads til alle former for svømning og leg for vandhunde. I svømmehallen tilbyder vi følgende faciliteter:

  • 25 m. svømme-/konkurrencebassin med 27o varmt vand
  • Stort varmtvandsbassin med 34o varmt vand
  • Spabad med 38o varmt vand
  • Børnebassin
  • Sauna i alle omklædningsrum

Herudover har vi rutchebane, vipper samt armvinger og legeredskaber til fri afbenyttelse. Elsker du at træne, har vi også AquaPunkt træningsudstyr til fri brug.  

Et svømmecenter for alle

Vi er stolte af, at kunne tilbyde svømning til alle aldre. Svømmehallen giver mulighed for udfoldelse, afslapning og leg. Igennem forskellige arrangementer nyder vores gæster samvær og fælles aktiviteter: Vi tilbyder f.eks. familiesvømning hver fredag, hvor familier, børn og unge kan lege, tumle og hygge sig sammen. Om fredagen tilbyder vi ligeledes kurbadsaften, hvor du kan slappe af i både krop og sjæl.

Tre gange om ugen åbner vi svømmehallen til morgensvømning for alle morgenfriske motionister, hvor du selv sætter dine mål for hvor langt og hvor længe du vil svømme. Derved tilpasser du selv din svømning til din færdighed, alder og helbred. Bagefter er der tid til en snak på bassinkanten og efterfølgende en afslappende tur i varmvandsbassinet eller saunaen.

Der er altid en livredder tilstede I svømmehallen, som cirkulerer blandt bassinerne.

Vil du vide mere?

Svømmehallen er beliggende i Them og grundet vores moderne faciliteter samt arrangementer har vi mange besøgende fra Silkeborg, Ry og Brædstrup – og vi håber selvfølgelig også at se dig.

Ønsker du at booke svømmehallen i forbindelse med f.eks. børnefødselsdag eller andet arrangement, er du velkommen til at kontakte Them Svømmehal i dag. Ring til os på tlf.: 3315 1516 eller kontakt os via mail: info@themhallerne.dk. Vi glæder os til at se jer. 

Børnefødselsdag i svømmehallen


Husk fredags hygge KURBAD